«Ви приймете силу Святого Духа, що на вас зійде і будете моїми свідками у Єрусалимі, у всій Юдеї та Самарії й аж до краю землі» (Діян. 1,8)

Сьогодні, 28.01.2018 року, у нас відбулась вже 3-тя щомісячна зустріч учасників сертифікатної програми «Організація та проведення християнських таборів».

Як ми і обіцяли минулого разу, на початку дня ми провели перевірку домашнього завдання, щоб побачити наскільки уважно учасники слухали минулі лекції. Ті, хто усе вивчив, були винагородженні «логотипами», які потрібно накопичувати для майбутнього призу.

Протягом всіх лекцій ми мали змогу поринути у захоплюючу подорож Святим Письмом, у якій зустрілись з апостолом Павлом. Він навчив нас завжди іти за Богом, не зневірюватись і прославляти Його.

Також наша зустріч була насиченою інтерактивними методами, які допомагають краще і швидше засвоїти матеріал, «увійти» в нього. Їх професійно провела п. Галина Гришко.

Учасники сертифікатної програми отримали море позитиву під час ігор, які проводили василіянські аніматори м. Івано-Франківськ. Беручи участь у цих іграх, вони отримали великий досвід, який їм знадобиться для праці з дітьми.

Цей день був багатий на посмішки і позитивні емоції. Тож усі з нетерпінням очікують наступної зустрічі. Дякуємо Вам. ☺ До зустрічі!

прес служба Аніматорів