«Весь світ театр, а люди в нім – актори…»

11.02.18 учасники сертифікатної програми «Організація та проведення християнських таборів» уже вчетверте зібрались разом, щоб покращувати свої знання та розвиватись.

«Весь світ театр, а люди в нім – актори…»

Саме з такими думками розпочався наш сьогоднішній день. Ми мали круту можливість попрактикувати свої акторські здібності разом з викладачем Інституту мистецтв Тарасом Василюком.

Разом ми вчили про основи акторської майстерності, вчились правильно входити в ролі, правильно вести себе на сцені.

За допомогою простих вправ ми вчились змінювати емоції, уявляти себе у запропонованих обставинах та розминати мімічні м’язи.

Також сьогодні ми разом із о. Амвросієм Козаком ЧСВВ пригадали структуру табору та необхідні елементи для його створення. Розглянули, що потрібно для того, щоб табір був цікавим,успішним та наповненим на основі двох книжок: «Олівці» Патріаршої комісії освіти та виховання та «З василіянами крізь століття», яку видав авторський склад Василіанських аніматорів Івано-Франківська.

На кінці дня ми разом з Софією Герегою та Вікторією Мушанською говорили про одну річ, без якої наш табір не вдався би, навіть якщо був би дуже круто розпланований. А саме про рекламу табору і про те як його пропагувати. Ми розглядати типи реклами по категоріях: до табору, під час та після табору.

Також дякуємо молоді з Брошнів-Осади за проявлену ініціативу та презентацію декількох пісень з рухами. Радіємо, що всі разом можемо удосконалюватись та ділитись інформацією.

Додаємо також матеріали, які допоможуть вам у виконанні домашнього завдання:

Мас-медіа

прес служба Аніматорів