День, переповнений радістю та теплом

Сьогодні, 12.05.18, був мега-грандіозний день, сповнений позитивними емоціями, бо саме сьогодні у Погоні відбулась проща католицьких шкіл – 2018. До Погоні приїхало понад 10 шкіл католицького спрямування, а також малята з одного садочка. Всі разом вони створили атмосферу радості, тепла, різнокольорових хусточок та хоругвів. Учасники прощі мали змогу збагатитись духовно, приступаючи до Сповіді та приймаючи Ісуса у Святій Тайні Євхаристії під час Ахриєрейської Літургії, яку очолив владика Йосафат Мощич. Також учасники прощі збагачувались не лише духовно, а й інтелектуально, фізично та інформаційно під час цікавого квесту «З Божим словом прямуємо до щасливого життя», який організував о. Амвросій Козак разом із командою Василіянських аніматорів Івано-Франківська. Завдяки різноманітним завданням учасники з користю та захопленням провели цей час.

Поки діти насолоджувались квестом, батьки та вчителі мали можливість послухати повчальні науки о. Йосафата Фітеля ЧСВВ та о. Петра Майби СДБ та поспілкуватися з ними.

Завершальною ноткою прощі католицьких шкіл стало посвячення усіх учнів під Покров Пресвятої Богородиці перед чудотворною Погінською іконою, мирування та окроплення свяченою водою, а також загальна подяка о. Никодима Гуралюка, ігумена Погінського монастиря оо. Василіян.

Дякуємо Богу за вдалий чудовий день та усміхнених людей. Такі усмішки дозволяють і надалі на Божу славу творити добро.

Прес служба Аніматорів