Фінальний акорд з різнокольоровими конфеті

Ура! Фініш!!! 16 червня 2018 р.Б. ми завершили нашу сертифікатну програму – курс для педагогів та керівників пришкільних та християнських таборів на тему: «Організація і проведення християнських таборів», який провели василіянські аніматори Івано-Франківська монастиря Царя Христа ЧСВВ в співпраціз салезіянсьими аніматорами дона Боско.

Фінішна пряма досягла села Погоні, де мидлявсіх учасників сертифікатної програми провели один із днів табору по своїй книжечці «З Василіянами крізь століття».

Учасники не лише поринули у цікавий дитячий світ, побачивши його власними очима, а також і зрозуміли структуру та розподіл обов’язків на таборі, навчилися пояснювати важливі елементи та спілкуватися з дітьми. Сьогоднішній день був сповнений великими іграми, сценкою, катехизацією,бансами, піснями, руханкамита багатьма іншими цікавинками, а також найважливішою молитвою – Святою Літургією. Також своїм досвідом у бансах поділась молодь з Брошнів-Осади.

Цього дня кожен з учасників отримав довгоочікуваний сертифікат, який вручили п. Галина Гришко та о. Амвросій Козак ЧСВВ. І на завершення нашої сертифікатної програми небо прикрасили різнокольорові конфеті зі святкової хлопавки.

До нових зустрічей.

Дякуємо Богу за кожного з вас!

Прес служба Аніматорів