«Інструкція для щастя» І тур

Наша мозаїка життя збагатилась ще одним кольоровим камінчиком, адже відбувся І тур табору «Веселі канікули з Богом» - 2018 для дітей віком 7-9 рр. Цього року темою табору були 10 заповідей Божих, які складають «Інструкцію для щастя». Кожного дня ми відкривали нові острови, на яких «жили» різні заповіді. Ці острови від народження прописані Богом у наших серцях і саме вони дають змогу по-новому зрозуміти призначення заповідей у нашому житті.

Сценки, банси, великі ігри, естафети, а головне Свята Літургія та цікаві катехизації були невід’ємною частиною нашого табору. Незважаючи на дощову погоду, наш табір був наповнений яскравими емоціями та різними подорожами. Впродовж тижня ми з дітьми просили в Бога, щоб не падав дощ. Бог нас чув і допомагав нам. Адже кожного разу, коли ми виходили на вулицю, дощик переставав падати. Ну як після того не вірити в чуда? В один з таких днів ми в супроводі поліції вирушили до парку ім. Т.Г. Шевченка. Там, ще повні сил та енергії, дітки зіграли декілька цікавих ігор.

На 6-ий день нашого табору ми з дітьми мали змогу «вирватися» за межі міста та відвідати Духову криницю.

Закінчився табір урочистою Святою Літургією та завершальним колом, в якому дітки мали змогу показати батькам все те, чого навчилися, а також отримати подаруночки. Грандіозним сюрпризом для дітей став фургончик з морозивом. Діти неймовірно тішились та ласували ним. А ще на пам’ять зробили спільне фото. Надіємось, що вам сподобалось у нашому таборі.

До нових зустрічей! ☺

Переглянути та завантажити яскраві фотографії ви можете:

1 день:тут

2 день:тут

3 день:тут

4 день:тут

5 день:тут

6 день:тут

6 день:тут

Прес служба Аніматорів