«Лев» - найпрекрасніше місто відпочинку

Місто Лева вітає. Адже сюди хочеться повертатися знову і знову. Неповторний, гостинний та надзвичайно красивий Львів! Ідеальне місце для відпочинку.

Хто рано встає, тому Бог дає. Сонце ще спало, а ми вирушали. Свій вікенд розпочали прогулянками містом та не змогли пройти повз театр опери та балету. Саме він вразив нас найбільше.  Написана І. Котляревським п'єса "Наталка Полтавка" - класика української драматургії. Ось, що привабило нас. Неймовірна гра акторів та чисті голоси викликали неймовірні враження.

Продовжили ми оглядинами затишних вуличок, ескурсією костелом, фотографіями, насолодилися архітектурою та місцевими закладами, також стали свідками процесу створення льодяних скульптур, помилувалися головною ялинкою та фантастичними вогниками нічного міста.

З гучною колядою навідалися до батьків нашого любого отця Амвросія. Тепла зустріч, добрі люди та сита вечеря. Одне з найкращих місць на землі.

Другий день наш культурний відпочинок був дуже активний, адже ми пішли на льодову арену, з якою ми пов'язуємо тільки найяскравіші спогади. Катання на ковзанах - найвеселіша частина нашого туру.

Відпочинок зі спільнотою завжди насичений та цікавий. Та як би добре нам не було, приходить час, щоб повертатися додому. Де на нас чекає багато роботи.

Прес служба Аніматорів