Будьте як діти!

18 березня 2017 р. Б., у актовому залі монастиря оо. Василіян відбувся черговий майстер клас для дітей парафіяльної школи ім. єп. Григорія Балагурака. Креативні катехити запропонували дітям взяти участь у виготовленні “дивовижного деревця” і для цього застосували техніку, яка має назву “топіарій”.

Зустріч розпочав ігумен монастиря о. Йосафат Хаймик, ЧСВВ, провівши молитву, і звернувшись до дітей з словом привітання. А далі, присутні поринули у світ креативу і фантазії. Використовуючи уяву присутні швидко і вміло творили “кольорове деревце”, яке стане окрасою їхніх домівок. У майстер класі взяли участь 50 осіб.

Спостерігаючи над працею дітей, очевидною була й безпосередня щирість, дитяча відкритість, радісні обличчя, які випромінювали щасливу усмішку. Речі, яких варто б було навчитися дорослим - жити як діти, розмовляти з легкістю як це роблять діти, швидко і неупереджено творити нові стосунки з іншими, а найголовніше вносити у своє життя безліч барв: радості, миру, позитиву, енергії і любові, вдихаючи на повні груди , жити з Господом своє життя.

бр.Матей Кравчишин, ЧСВВ