Важливі теми для табору та нашого повсякденного життя

Ми не стоїмо на місці, а завжди йдемо вперед! Сьогодні, 17.02.19 р. відбулася вже 6-та зустріч Школи християнського аніматора. Ми обговорювали важливі теми для табору та нашого повсякденного життя.

А ви маєте тонкий смак і відчуття стилю? Саме це питання, ми піднімали сьогодні на першій лекції, яка мала назву «Поведінка. Етикет. Стиль одягу» , її проводили аніматор Vika Mushanska та аніматор Zharska Tanya. Вони розповідала про етикет, стиль одягу, поведінки, як правильно поводитися за столом, на фуршеті та звичайно ж у церкві.

Християнський Аніматор, має дотримуватись стандартів пристойності, адже з нас будуть брати приклад діти у подальшому житті.

Другою не менш важливою темою була «Цінності – фундамент нашого життя», про це нам розповідав о. Амвросій Володимир Козак. Цінності – це не від’ємна частина життя людини, їх є три види:

  • Матеріальні (одяг, продукти харчування, техніка)
  • Соціальні-політичні (справедливість, воля, братерство)
  • Духовні (освіта, мистецтво та наука)
  • Для кожної людина цінності означає щось своє, але хоч людей є мільйони та цінності у них схожі. «Цінність – це те в, що я вірю. Для когось – це гроші та слава, а для когось здоров’я рідних та щастя».

    Також, сьогодні ми разом з аніматором Kovalyshyn Iryna повторили запобіжну методику виховання о. дон Боска. Саме по його вказівках ми проводимо «Веселі канікули з Богом». Він все своє життя присвятив вихованню дітей згідно своєї запобіжної методики виховання. Її суть полягає в тому, щоб дитина уникала покарань і створити такі умови, щоб дитина не змогла помилитися.

    І останнє, що було «Team building» практична частина, яку провів аніматор Віктор Кланіца. «Team building» - це ігри для прийняття єдиного командного рішення й узгодження його з членами команди.

    Ось такою, була наша 6-та зустріч ШХА.

    Дякую за увагу!

Прес служба Аніматорів