Вістку радісну несемо

Різдвяні свята завжди були часом коляди, коли люди прославляли Бога й співали Йому пісні, щоб отримати від Нього інші щасливі дари. У цей час діти й дорослі ходили від хати й до хати і колядували, прославляючи прихід нового життя. Колядки містять побажання добра, благополуччя, здоров'я і миру.

4–5 лютого наша спільнота аніматорів мала незабутню поїздку з гучною колядою до Львова. У програмі поїздки були відвідини сестер-василіянок у Брюховичах і отців-василіян Крехівського і Жовківського монастирів.

Перші, хто почув нашу коляду, були сестри-василіянки, які прийняли нас дуже тепло. Коляда запам’яталася їм надовго і вони чекатимуть нас наступного року.

Того ж дня аніматори гуляли чудовими вуличками Львова, де вулична музика створювала затишок і дарувала тепло. У Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької ми подивились прекрасну виставу «Весела вдова».

А ночували ми в надзвичайних людей, які теплими й щирими усмішками прийняли нас як подорожніх з далекого краю.

Не могли ми оминути Крехівський монастир Святого Миколая. Залишили там незабутні враження братам і отцям. Прогулюючись територією святині, ми побачили шопку, яка вразила нас красою, тож зупинилися, щоб заколядувати. А дорогою додому заїхали у Жовкву, де нас щирими усмішками зустріли отці й жовківські аніматори.

А в кінці подорожі ми завітали до Львівської духовної семінарії Святого Духа.

Подорож, яку організував о. Амвросій, завершилася на піднесеній ноті й залишила в серці позитивні емоції, тож хочемо подякувати йому за поїздку. Ми раді були нести радість народження Ісуса Христа і сподіваємось ще не раз сповнити таку світлу місію.

прес-служба Аніматорів