«Потрібно ставати кращим самим та міняти інші особистості!»

Ми їх з нетерпінням чекали… і вони приїхали. Вони це - салезіянські аніматори в особі о. Петра Майби СДБ та Ірини з багатолітнім стажем. Про цих людей можна багато говорити. Вони драйвові, позитивні, щирі, вони можуть запалити гарячою любов’ю до ближнього і до Бога (і не тільки завдяки феєрверку).

Сьогодні, 11.03.2018 р. Б. ми говорили про виховання в світлі запобіжної системи дон Боска. Також, про внутрішні цінності, які потрібно здобувати для наповненого життя дітям та й нам самим. Ці самі цінності, які ми виховуємо в собі потрібно передавати дітям, але не інформативно, лишень власним прикладом. Таким чином, ми виховуємо відповідального аніматора-вихователя, який запалює інтерес до Бога і покращує особистості, які зустрічає біля себе.

Життя деколи є складна річ, проте радісна та цікава: нерідко маємо трудитися для великого добра і разом з тим передавати свої знання іншим, але щоб передавати потрібно щось мати!!!

У вихователі криється відповідальність, якість та чіткість роботи. Вихователь – це не професія, а ПОКЛИКАННЯ.

Після лекції, ми перейшли до практики. Нас поділили на 7 груп і дали завдання: «Подати 7 методів виховання у цікавий та інтерактивний спосіб для дітей». Попрацювавши трохи часу в невеличких групах, кожен проявив себе, висловлюючи свої ідеї, щодо цих 7 методів.

Закінчилося все цікавим мультфільмом проте як запалити інших і творити добро, а також бансом від наших Долинських аніматорів. І як годиться, звичайно ж, спільним фотом і інформацією на майбутнє. Це був не повторний день))) Дякуємо Богові за нього. До наступних зустрічей)

Фото ви можете побачити нижче разом і з навчальними слайдами.

Прес служба Аніматорів