«Розмовляйте, надихайте, пізнавайте, дізнавайтесь, закликайте...»

Хто такий лідер? Досить багато людей задають собі це питання. І ще більше шукають на нього відповіді.

Лідер – це не завжди керівник великої фірми чи компанії як хтось може собі подумати або уявляти. Це може бути просто інженер або простий працівник, який вміє повести за собою людей, які його в першу чергу поважають не тільки тому, що так потрібно робити, бо він начальник, а тому що він для них являється авторитетом. Таким авторитетом сьогодні є, і буде надалі мати Тереза та Папа Йоан Павло ІІ.

«Перестаньте покладатись на посаду, щоб керувати людьми! Покиньте вашу посаду та приєднайтеся до ваших людей. Розмовляйте надихайте, пізнавайте дізнавайтесь закликайте.»

Джон Максвелл

Такою пізнавальною лекцією сьогодні, 22.04.18, розпочалась наша чергова сертифікатна програма. На ній ми розглядали хто такий лідер, що входить в його обов`язки і найважливіше – як ним стати.

Після цього усією нашою командою ми відправились на наш кольоровий і захоплюючий квест під назвою «Відкрий острови свого серця», який відбувався на території 15 школи. На квесті ми відкривали і детально досліджували кожен острів. Він був наповнений різними кольоровими прапорцями та цікавими завданнями, які спонукали людей посміхатись один одному, говорити багато приємних слів. А також під час квесту кожен з нас зміг ще більше здружитися та довіритись один одному.

У цьому квесті ми могли проявити свої лідерські здібності.


Ми щиро дякуємо Богу за те, що благословив нас на чудову погоду і корисно і вдало проведений день.

Прес служба Аніматорів