Крізь дощ до Богородиці

Вкотре паломники з різних куточків України об'єдналися під покровом Пресвятої Богородиці у мальовничому селі Погоня, щоб спільно прославити Бога, співстраждаючи, пройти всі стації хресної дороги, бути присутніми на архієрейській Святій Літургії, співати вервицю, роздумувати на Адорації перед Найсвятішими Тайнами. Разом помолитися у особистих проханнях, просити миру і єдності для України.

Спільнота василіянських аніматорів з Івано-Франківська, також взяла участь у цій небуденній події. Ми служили у трапезній церкві Блаженішому Святославу та іншим єпископам і отцям, продавали літературу та організували пішу прощу з Івано-Франківська до святого місця.

Зібравшись на Майзлях, після святої Літургії отець Йосафат Хаймик ЧСВВ благословив прочан в дорогу, і ми, склавши свої намірення, організовано колоною з отцями василіянами: о. Амвросієм, о. Романом, о. Климентієм та о. Павлом вирушили від храму Царя Христа до василіянського монастиря в Погоні. Всього 12 км. Шлях з молитвою на вервиці під дощем, одна зупинка і уже за три години нас радо зустрів отець Никодим ЧСВВ під оплески у Погоні.

З щасливими усмішками і духовно наповненими серцями хочемо подякувати Богові за можливість бути присутніми на XXІІІ міжнародній прощі Вервиці.

Прес служба Аніматорів