Вірним храму Царя Христа було уділено таїнство зцілення душі і тіла (Соборування)

26 жовтня 2018 р. Б. після Святої Літургії о 10:00 год., сім священнослужителів василіан: о. Йосафат Хаймик, ЧСВВ, о. Порфирій Шумило, ЧСВВ, о. Павло Яхимець, ЧСВВ, о. Роман Мельник, ЧСВВ, о. Григорій Анастасин, ЧСВВ, о. Даниїл Сікора, ЧСВВ, о Василь Огірко, ЧСВВ уділили таїнство зцілення душі і тіла для усіх вірних.

Таїнство зцілення душі і тіла – такими словами можна передати сутність цього таїнства, назва якого пішла від практики його звершення декількома священиками – “собором”. Призначення таїнства Соборування – цілковите зцілення людини. У молитвах, що читаються при звершенні таїнства, неодноразово звертаються до Бога прохання про прощення гріхів страждучого та про його одужання.

Очищуючи свої серця від гріхів під час Святої Тайни Покання, а також приймаючи у своє серце Євхаристійного Ісуса, вірні отримали від Господа чудовий шанс внести у своє життя чистого і білого забарвлення - покинути гріх і отримати можливість потрапити до раю. Саме це, цими днями, пропонує Господь усім, хто прагне отримати життя вічне і щастя незбагненне.

оо. Василіяни