«Не більше трьох» або Веселі канікули з Богом – 2019 2 тур

Персонажі табору з шоу «Не більше трьох», дощ, щирі усмішки і, звичайно ж, обіцяний сюрприз...

Саме так ми розпочали завершення 2 туру табору «Веселі канікули з Богом -2019» для дітей віком 10-12 рр.

Хто не був з нами на Facebook або в Instagram, то спеціально для вас маленький звіт за кожен день.

1 день познайомив нас з дуже чудовими дітками, які вчилися співати Божественну Літургію, а потім робили найцікавіше – представлення своїх креативних команд за допомогою сценок, гасел, постерів та пісень.

2 день ми розпочали із мандрівки до дому Божого. Опісля дощик нам не дозволив побачити річку, але ми розважалися іграми у 15 школі.

3 день подарував нам незабутній похід до міста, а саме до парку ім.. Т.Г.Шевченка у супроводі поліції, з музикою та бансами. Цей день був сповнений крутими іграми, у яких дітки проявляли свою дружність, розум і командність.

Креатив, спритність, харизма - все це зустріло нас у 4 дні естафетами та гуртком. Естафети показали, яка команда найшвидша, найуважніша і найкомандніша. Гурток проявив креатив і багато ідей.

Ну і звісно ж як без «Палестини» у 5 день. Цілий день була запекла боротьба у «винограднику». Після довгого змагання, ми вирушили на рідні Майзлі, змучені, але надзвичайно щасливі.

Кожного дня дітки збирали зернинки та на квесті виноградинки, які поповнювати нашу дошку настрою «Успішність команд».

Підсумок по зернинках був у 6 день після захоплюючих великих ігор у 15 школі, які допомогли визначили переможців табору.

І нарешті.... Щоденні катехизації дуже круто запам’ятались діткам, і це не може не тішити.Після тижневого вивчення Божественної Літургії ми вийшли на фінішну пряму.

У 7 день зробили висновок вивченого на проповіді і поясненні герба кожною командою.  Команди мали змогу останній раз у колі затанцювати банси, прокричати гасла і отримати довгоочікуваний сюрприз від Зеленого гвинтокрила – багато морозива, яке «спускалось» на землю.

Дякуємо вам, дітки, за пережиті емоції, усмішки і обійми.

До нових зустрічей!


Фотографії можна буде скачати тут до 15.07.19 р.Б.

Василіянські Аніматори ІФ