Таборуємо і подорожуємо

Василіянські аніматори ІФ  не можуть сидіти на місці, тому з 25 по 28 липня на запрошення о. Святослава Жаб'юка вони поїхали на ще один табір, який цього разу був при парафії "Воскресіння Ісуса Христа" для дітей, що мешкають у селі Бабухів, що у Рогатинському районі.

Море емоцій, нові знайомства, дитячі усмішки, чисте повітря, краєвиди, красива церква, яка ніжно виблискує на сонці. На таборовому дні ми багато гралися, танцювали, молилися , дізнались нову інформацію на катехизаціях, а ще у нас було чудове представлення. На ньому створились дві нові команди—"Церковні миші" та "Зелені рятівники".

Діти проявили свій креатив і таланти .Тема табору була "Свята Літургія". В перший день ми разом з дітьми говорили про першу частину Літургії - Проскомидію; на другий день - Літургію Слова; на третій день - Літургію Жертви. Діти, під керівництвом аніматорів, навчилися співати Святу Літургію. Їхній ніжний щирий спів  наповнював святиню і серця вірних. А на закінчення табору Василіянські аніматори ІФ подарували діткам вервиці. Діти, батьки, о. Святослав подякували Василіанським аніматорам ІФ за змістовне проведення часу на славу Божу і ще дуже запрошували нас знову.


Фотографії можна буде скачати тут до 09.08.19 р.Б.

Василіянські Аніматори ІФ