У гості до Цариці Покуття

Природа , Богородиця ,чисте повітря та спів птахів і отець Никодим - це Погоня цього року протягом 14-15 вересня. Адже саме тут відбулася ХХIV Міжнародна проща Вервиці.

У суботу зранечку ми йшли пішки від храму Царя Христа, що на майзлях, до самої Погоні, жертвуючи свої сили та молитву у приватних наміреннях та за мир в Україні. Таким чином кожен з нас виявляє безмежну любов до нашої небесної матінки - Богородиці. Ми прямували до неї з усмішками на обличчі, знаючи що вона радо нас прийме у свої материнські обійми.

Чому саме проща Вервиці? Тому що Марія закликає нас: "Моліться на вервиці щодня, щоб досягти миру та кінця Війни". А Погоня це те місце, де вона завжди нас очікує зі своїми буденними проблемами, щоб їх розв'язати.

Також наші отці організували нічні чування, під час яких усильно молилися до Небесної Цариці. А у святу неділю, о 11:00 ми всі разом молилися Святу Літургію.

Проща до Погоні була для оновлення душі і вирішення духовних проблем, а не тільки традиція, або тому що так треба. Надіємось, ви приєднаєтесь до нас і наступного року.

А фото з прощі можна переглянути тут.

Василіянські Аніматори ІФ