«В пошуках нового»

Аніматорство, табори, діти і надзвичайна команда... Саме це цікавило наших майбутніх аніматорів, які 22.09.19. до нас завітали на 1 етап ШХА (Школа християнського аніматора).

Навчання відбуватимуться кожну третю неділю місяця.

Впродовж 9 місяців інтерактивними методами будемо дізнаватися хто такий аніматор, як бути лідером, вивчимо деталі психології у поведінці дітей, як знаходити підхід до діток різного віку, а також основи медицини і правил дорожнього руху.

Але про все будемо дізнаватися поетапно.

На сьогоднішній зустрічі у нас було дві лекції та практична частина.

Перша лекція була на тему «Хто такий християнський аніматор?» - проводила Кадлуб Анна. Розмірковували про те, яким повинен бути християнський аніматор і які у нього риси.

Отож, християнський аніматор - це людина, яка віддає частинку своєї душі іншим, завжди ділиться радістю та щирістю з іншими. Він є другом для дітей, проявляє ініціативу в їхню сторону.

На другій лекції підкреслили свої знання темою: « Вплив вихователя на дитину під час табору», якою поділилася Тимчій Оля.

Дізнавшись про риси аніматора, перейшли до того, як аніматор через табори виховує дитину, яка як чистий аркуш паперу, на якому можна намалювати як добру так і погану картину.

Записавши найголовніші речі, ми попрямували на вулицю трішки розімнутися і зіграти малі ігри.

Завершилася наша зустріч гарним настроєм, позитивними емоціями і спільною фотографією.

Дякуємо тим, хто завітав до нас і приєднався до нашої «великої сім'ї аніматорів».


P.S фотографії з зустрічі можете переглянути тут.

Василіянські Аніматори ІФ