Іди і не оглядайся назад

Наш холодний листопад закінчується яскравими емоціями. Адже найкращим варіантом прощання з осінню є день, проведений на Школі Християнського Аніматора.

Розпочинали ми сьогоднішній день з розмови про формування власного характеру. Уже знайома нам психолог Тимчій Іванна розказувала що таке характер, а також, як побороти свої страхи і вади. А ви знали, що темперамент і характер є незалежними один від одного? З темпераментом ми народжуємось, а характер набуваємо разом з життєвим досвідом.

Наступним запрошеним гостем був о. Йосафат Хаймик ЧСВВ, який поділився з нами історією Вселенської Церкви. Тепер ми знаємо про Велику Схизму, реформацію та англіканство.

На цьому наша зустріч не закінчилася, бо ми ще мали практичну частину. Кожен озброївшись: ножицями, олівцями, папером та липучим скотчем, спробував зробити шедевр – привітальну листівку.

А ізюминкою вечора стало несподіване привітання нашої турботливої мами Аннички з Днем Варення! Яку ми дуже любимо. Саме такі моменти найбільше запам’ятовуються для кожного з нас.

Лекції були надзвичайно цікаві та пізнавальні. ДЯКУЄМО всім всім, хто брав участь у сьогоднішній зустрічі. Хочеш шалених емоцій чекаємо тебе в нас на наступній зустрічі ШХА.

Василіянські Аніматори