Ті, що тричі моляться

В кого що, а в нас сьогодні відбулася захоплююча зустріч ШХА 2 етапу. Почалася вона лекцією, яку провела нам аніматор Адріана. Якщо ви хоча б раз були на нашому таборі, то б мали догадатися,що розмова йшла про банси. На нашу думку, це найулюбленіший момент на таборі багатьох дітей і, звичайно, аніматорів. До речі, той хто танцює банс "тричі молиться". І це не ми придумали, так говорив Св. Августин. А ви знали що для того щоб вибрати банс потрібно подивитися переклад? Якщо він на іноземній мові, то має бути християнська тематика і драйвова музика. А ще ми дізналися, що бувають різні види бансів.

Друга лекція була про те, як придумати інтерактивний метод. А ви знаєте що означає це словосполучення? З його допомогою ми можемо цікаво, в ігровій формі, подати матеріал на катехизації. Про це надзвичайно цікаво розповів о. Роман Мельник ЧСВВ. Ми навіть пробували самі придувати інтерактив до катехизації про духовний спокій.

Також ми дарували подаруночки один одному. Адже недавно було свято Миколая. На цьому наша зустріч не закінчилася,бо була ще одна лекція. В ній йшлося про те який аніматор має бути в соцмережах і реальному житті. Таку лекцію розповів аніматор Віктор. Можете собі десь записати - на таборі, в реальному житті та в соціальних мережах аніматор є однією і тією ж самою людиною, без жодних масок та придуманих історій.

Всім дякуємо за такий теплий день!

Фотографії доступні за посиланням тут

Василіянські Аніматори