Вітання із Різдвяними святкуваннями

“Веселіться праведні, радійте небеса, тремтіть радісно гори, бо народився Христос! Сидить Діва, до херувимів подібна, і тримає у своїх обіймах Бога Слово, що стало Тілом. Пастирі подивляють Народженого, мудреці володареві приносять дари, ангели же співають : Неосяжний Господи, ̶ слава Тобі!” (Стихира з Утрені Різдва).

Дорогі у Христі Ісусі наші парафіяни!

З нагоди довгоочікуваного свята народження божественного Спасителя засилаємо вам найщиріші вітання, зичачи світлої долі від Господа, миру у душах і щедрого небесного благословення.

Божий Син прийшов у цей світ, щоб кожного ощасливити через заснування Свого царства добра, любові та милосердя. Він є найбільшим даром предвічного Отця для цілого людства.

Радіймо, отже, по-справжньому з народження правдивого Месії, який народився, щоб постійно перебувати між нами. Прийшло з небес Дитя і врятувало наше життя. Ісус став людиною, щоб ми стали Божими дітьми. Слава за все милосердному Богові.

Щасливих і неповторних різдвяних святкувань бажає всім у новому 2017 році чернеча спільнота василіянської обителі Царя у м. Івано-Франківську.