В Івано-Франківську молились за перемогу над агресором і встановлення справедливого миру

Молитва розпочалася о 15:00 год. біля міської Ратуші, куди, продовжуючи Всеміську Хресну Дорогу, принесли Хрест представники влади міста та області. Молебень за нашу Батьківщину Україну відправили предстоятелі різних християнських конфесій міста Івано-Франківська, а саме: Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Володимир Війтишин, Митрополит Івано-Франківський і Галицький УПЦ КП Іоасаф Васильків та Єпископ Коломийський і Косівський УПЦ КП Юліан Гаталу, а також представники УАПЦ та РКЦ.

Слідуючи прикладу своїх Єпископів та плекаючи у серці любов до України на це спільне місце молитви прийшли численні вірні та духовенство. Адже йдучи за словами апостола Якова, який говорить що «Ревна молитва праведника має велику силу» (Як. 5:16), ми об’єднанні єдиним серцем зможемо отримати найперше духовну перемогу.

У своєму слові до громади Владика Володимир наголосив: "Ми всі спільно молимося, ми всі спільно боримося за нашу Батьківщину Україну, ми всі спільно будуємо Україну", тим самим заохочуючи до єдності та показуючи нашу спільну відповідальність за країну.

По закінченні спільного богослужіння уся громада міста відправилася до Архікатедрального та Митрополичого собору Воскресіння Христового для завершення Всеміської Хресної  ходи та щоб приклонитися до мощей Станіславівських блаженних.

Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ