Хто хоче пізнати Бога, той не буде шукати причин, щоб його не знайти

Хто хочепізнати Бога,

той не буде шукати причин,

щоб його не знайти

31 березня – 1 квітня в м. Івано-Франківську відбувся курс «Нове життя» для вчителів Католицької школи. В цьому часі ми не просто слухали курс, ми прожили хвилини пізнання Бога, себе; хвилини радості, переживань; хвилини тривоги і душевного спокою. Вміле поєднання лекцій, живих свідчень, інтерактивних методів, співу дозволило учасникам легко сприймати науку. Все було надзвичайно цікаво, захоплююче, невимушено. Тому і час проходив непомітно. Такі курси збагачують духовно, розвивають, допомагають задуматися і змінитися, «відкривають» очі на недоліки, змінюють життя. Велика подяка всім, хто поділився з нами знаннями, любов`ю, часом.

Галина ТИНКАЛЮК,
учитель початкових класів




Свідчення учасників з курсу «Нове життя»

«Я пережила і сльози очищення, і сльози радості. Звільнилася від багатьох внутрішніх непорозумінь, а також отримала мир із собою»

«Відчувається, що на курс і кожна людина є дуже важливою, панує любов між усіма, люди відкриті одне до одного»

«Курс зробив переміну в моєму сприйнятті тих людей, які є моїми ближніми»

«За ці два чудові дні я пізнала Бога глибше, почула багато нового, що буду старатися застосовувати в житті»

«Мене особливо вразило те, що я маю дозволити Богові себе любити»

«Я досвідчила, що Господь є живий, і люблячий, і дуже близький»

«Я є Божа дитина, я є спадкоємцем Бога. Він нічого від мене не вимагає, а готовий давати і дарувати, якщо я захочу приймати ці подарунки»

«Глибше зрозуміла, що спасіння отримуємо в Ісусі Христі»

«Здавалося, що все це мені було відомо, але подане в новій манері, цікаво приправлене і присмачене життєвими прикладами, свідченнями. Душа потребує продовження цього свята під назвою «Новежиття»

«Я ще більше відчула, що Бог любить мене й тоді, коли я не виконую заповідей, але закликає до покаяння, бо повний милосердя. Змінився мій образ Бога. Це було мені потрібно!»