Веселі канікули з Богом у с.Погоня

Уже кілька років поспіль спільнота Аніматорів Храму Царя Христа отців Василіян з Івано-Франківська має змогу проводити табір «Веселі Канікули з Богом» у мальовничому селі Погоня, де також є монастир Чину Святого Василія Великого.

Цього 2017 року з 7 до 13 серпня діти вчилися мандрувати «З Василіянами крізь століття», адже саме такою була тема табору.

Для спільноти аніматорів табір у Погоні є завжди особливим, і кожен з них, так само, як і діти чекають моменту, щоб нарешті розпочати табір.

Табір налічував близько 80 дітей віком від 6 до 13 років з Погоні та навколишніх сіл.

Протягом 7 днів діти грали різні цікаві ігри (найбільше раділи, коли були ігри з водою), брали участь в естафетах, танцювали банси, з цікавістю грали «Велику гру» по с.Пшеничники. Також діти духовно збагачувались, уважно слухали катехизації про визначних постатей Василіянського Чину – Василія Великого, Йосафата Кунцевича, Йосифа Вельямина Рутського, Андрея Шептицького, Дрогобицьких мучеників та про Василіянський Чин зокрема. А також протягом тижня дітки щиро молились на щоденній Святій Літургії, котру служив на славу Божу о.Амвросій Козак, ЧСВВ.

Дякуємо всім за чудово проведений час та позитивні емоції, а особливо отцям та братам, які трудяться і служать у Погінському монастирі.

У даному уривку ми, звичайно ж ,не зможемо передати всіх тих емоцій, які ми переживали там, але пропонуємо вам переглянути фотографії і насолодитись ними.

До нових зустрічей!

Фотографії з прощі можна завантажити тут

оо. Василіяни