Навчання продовжується…

Сьогодні 10.12.17 р. відбулась друга зустріч учасників сертифікатної програми «Організація і проведення християнських таборів», яка пройшла на найвищому рівні. У цьому є велика заслуга людей, які доклали багато зусиль для якісного проведення програми. До нас приєдналися нові люди, які з захопленням слухали лекції.

Програму розпочав о. Амвросій Козак ЧСВВ з молитви та благословення. Він пригадав лекцію, яка відбулася 12.11.17 року, яку проводили нам мега позитивні та мега круті Селезіянські аніматори на чолі з о. Петром Майбою.

Після цього ми мали можливість прослухали захоплюючий тренінг від бр. Матея Кравчишина ЧСВВ, який не тільки розповів про правильність подачі катехизації, але й як зміцнити відносини між Богом і дітьми.

Особливою гостею на нашому вишколі був працівник патрульної поліції м. Івано-Франківська Таміла Кульпа. Вона поділилась з нами власним досвідом і ми мали змогу дізнатись чим саме допомагає людям патрульна поліція. Також учасники сертифікатної програми задавали їй запитання, які їх цікавили. Та почули як правильно вести себе на дорогах, коли є вихід в місто та за межі міста разом з дітьми. На цій зустрічі ми не тільки почули цікаві лекції, а й трішки розважились, зігравши цікаву гру. Її підготували Василіянські аніматори м. Івано-Франківська.

Останньою лекцією на нашій зустрічі була Бансологія, яку провела для нас голова цієї спільноти аніматорів Радик Христина. Вона розповіла, а також провела декілька видів бансів.

На останок Василіянські аніматори м. Івано-Франківська навчили учасників програми захоплюючого і рухливого бансу “Форсаж”. Дякуємо, що ви з нами!!! До нових зустрічей.

Як і обіцяли публікуємо матеріали з нашої другої зустрічі. Зберігайте собі і навчайтесь по них. А ще пам'ятайте про авторські права.

прес служба Аніматорів